Grill buffet

i Randers, Grenå og omegn

Hvad er bedre end en grill-aften om sommeren? Hos MadXpressen tilbyder vi en lækker og velsmagende grillbuffet til firma-arrangementet i haven, en komsammen med vennerne, den udendørs receptionen, vejfesten mm.

Vi pakker, så det passer. Er I 10 personer, leverer vi mad, så I bliver mætte. Maden skal passe til selskabet – vi kan levere til både små og store af slagsen. Vi sender gerne en professionel grillmand med, som gerne tager sin grill og kul med, hvis I mangler.

MadXpressen er diner transportable når det er bedst.

Grill buffeten omfatter blandt andet velsmagende kød fra egen slagter – nakkekoteletter, øksekød, frankfurter og meget mere. Har du særlige ønsker, går vi langt for at efterleve dem. God service er omdrejningspunktet for vores forretning, vi leverer med et smil og sætter en ære i at tilberede maden med omhu og passion. Det kan smages.

Har du spørgsmål til, hvordan du kan gøre dit næste arrangement til en helt særlig oplevelse? Ring til os 86 48 05 06 og få professionel vejledning. Vi har mange års erfaring med mad ud af huset til alle lejligheder. Randers, Grenå og hele Djursland hører under det område, vi leverer grill buffet til.

Vi leverer grill buffet til mange kunder i Østjylland: herunder til: Randers, Djursland, Hobro, Hadsten, Hadsund, Mariager og Hammel m.v.

Nedenfor ser du vores menu:

Madxpressen's grill buffet

boef_madexpressen
  • Bøf af oksekød

  • Frankfurter

  • Marineret kyllingebryst

  • Nakkekoteletter

  • 2 sommer salater

  • Kartoffelsalat

  • Brød og smør

Pris: kr. 225,-

Bestilling af buffet

Grill, kul og grillmand kan arrangeres, ring og hør nærmere

Ingen minimums bestilling, vi pakker så det passer med kuvert antallet. 

Se alle vores buffeter her.

Grillbuffet

Madxpressen's grill buffet

Bøf af oksekød
Frankfurter
Marineret kyllingebryst
Nakkekoteletter
2 sommer salater
Kartoffel salat
Brød og smør

Grill, kul og grillmand kan arrangeres, ring og hør nærmere

Ingen minimums bestilling, vi pakker så det passer med kuvert antallet

kr. 225,00