Frokostbuffet

i Randers, Grenå og omegn

Hos MadXpressen leverer vi lækre og smagfulde frokostbuffeter – både til almindelige sammenkomster og som firmaordninger. Buffeterne består af lidt koldt og lidt varmt, fisk og pålæg, og hvad du ellers ønsker, flot anrettet og lige til at spise.

Frokostbuffet i høj kvalitet

God kvalitet er fællesnævneren for al den mad, vi laver. For mad skal smage af noget – og med den passion vores lokale kokke lægger i madlavningen, kan du regne med, at det smager helt fantastisk.

Ring til os i dag på 86 48 05 06 og hør mere. I dag har vi aftaler med forskellige virksomheder i Randers, Grenå, hele Djursland og de omkringliggende byer.

Frokostbuffet som firmaordning

Vi tilbyder frokostbuffeter som firmaordninger med daglige tilberedninger for både små og stor virksomheder. Maden varierer hver dag – vi laver en ny menuplan hver eneste uge, der kredser om de bedste råvarer fra sæsonen.

Ønsker du et specielt koncept, eller har du andre særlige ønsker, skræddersyr vi gerne frokostbuffeten efter din virksomhed. Det handler om at give dine medarbejdere en god oplevelse at se frem til hver dag.

Foruden kantineordninger kan vi også lave mad til firmafrokoster og møder. Vi laver desuden aftenbuffeter og almindelig buffet til anledninger som du kan læse mere om her på hjemmesiden.

Står du og mangler en frokostbuffet til et arrangement i Randers, Grenå eller omegn, så tilbyder vi også frokostanretninger:

Frokostbuffet

Pris: kr. 148,-

Bestilling af Frokostbuffet

Der er et minimum af 30 kuverter på vores frokostbuffet.

Bestil buffeten nedenunder, eller tryk her for at få en oversigt over alle vores buffeter.

Frokostbuffet

Frokost BuffetDKK 148,00
Madxpressen KlassiskDKK 168,00