Catering

Catering i Randers og Grenå

Mad i

Verdensklasse

Madxpressen har leveret særlige cateringoplevelser til mange af Kronjyllands borgere.

Vil du have en særlig catering madoplevelse til dit næste arrangement? Hos MadXpressen sender vi mad ud af huset til alle lejligheder – konfirmationer, bryllupper, fødselsdage, firma-arrangementer, receptioner mm.

Vi ved, hvor vigtig maden er for dit arrangement, derfor stræber vi altid efter at levere god kvalitet – mad, der smager af noget. Vi blander nytænkning med god gammeldaws service, moderne teknikker med traditionelle madkulturer, hvad enten du er til dansk, spansk eller italiensk. Tag et kig på vores menu eller vælg en buffet.

Har du specielle catering ønsker, kan vi også opfylde dem.

Vi bakker op om

Lokalsamfundet og fællesskabet

På det sportslige plan støtter vi en række hold i forskellige sportsgrene, og på det bymæssige plan går vi ind for nytænkning og udvikling – en tilgang, der også afspejler sig i vores madlavning.

Du er altid velkommen i vores forretning i Randers. Du kan selvfølgelig også kontakte os på 86 48 05 06 og få en god snak om dit arrangement. Vi leverer til mange kunder i Østjylland: herunder til: Randers, Djursland, Hobro, Hadsten, Hadsund, Mariager og Hammel m.v.

Med venlig hilsen
Bjarne og Rasmus

Følg os på Facebook og Instagram #madxpressen

Bryllupskage Randers
madxpressen randers hadsten allingåbro aarhus djursland

Rasmus Højgaard (tv)

Kok
madxpressen randers hadsten allingåbro aarhus djursland

Bjarne V. Rasmussen (th)

Kok
Mød vores

Medarbejdere