Frokostordning

til erhverv

Velsmagende

Mad

Mangler i en frokostordning på arbejdspladsen, kan Madxpressen i Randers hjælpe jer. I en travl hverdag på arbejdet med mange ting at se til, kan den rigtige frokostordning være med til at give ny energi til at klare resten af arbejdsdagens opgaver.

Madxpressen tilbyder en varieret frokostordning til erhverv/virksomheder med fokus på god smag og næring i ethvert måltid. Vi laver alle vores retter helt fra bunden, og kan derfor garantere for mad af høj kvalitet.

Frokosten har aldrig været nemmere – vi tilbyder nemlig levering direkte til arbejdspladsen, så du blot skal bruge frokostpausen på at slappe af og nyde velsmagende mad sammen med dine medarbejdere.

Med vores frokostordning får du en buffet med:

 • 2 slags pålæg med tilbehør
 • Blandet salat
 • Hjemmelavet varm ret med tilbehør
 • Blandet oste
 • Friskbagte flutes og rugbrød
 • Dagens kage hver torsdag

Den varme ret varierer fra dag til dag. Det kan både være hakkebøf, karbonader, frikadeller, lasagne, cottage pie, gryderetter, wokretter m.m. Vores frokostordning planlægges med en 3 ugers madplan, og for at tage hensyn til enhver smag, går der mindst 5-6 uger før en bestemt ret kommer på menuen igen. Madplanen laves med fokus på varierende mad med årstidens råvarer og tager også hensyn til, hvis man er vegetar eller ikke spiser svinekød.

Der er minimum på 15 kuverter ved bestilling af frokostordning, og vi tilbyder levering lige til arbejdspladsen.

Vores frokostordning afspejler vores fokus på god mad af høj kvalitet. Vi leverer hver dag en velsmagende frokost til vores kunder. Frokostbuffeten er tilberedt og planlagt, så den byder på mad til enhver smag – både kødspisere og veganere. Den giver energi til resten af arbejdsdagens opgaver og samler medarbejderne om et hyggeligt og velsmagende måltid.

Hvorfor vælge vores frokostordning til virksomheder/erhverv?

Der er mange årsager til, at du skal vælge Madxpressen i Randers, til at stå for frokostordningen på din arbejdsplads. Vi tilbyder nemlig:

 • Velsmagende mad med fokus på høj kvalitet lavet fra bunden
 • En varieret frokost med noget for enhver smag
 • Levering direkte til din arbejdsplads, så det altid er hurtigt og nemt for jer
 • Tilpasning af mængden efter jeres ønsker og behov
 • Vi er meget punktlige og leverer altid til den aftalte tid

Hvis du er i tvivl, om vi kan levere en frokostordning til din arbejdsplads, så kontakt os i dag og hør mere. Hos Madxpressen bestræber vi os altid på at levere et sundt, varieret og mættende frokostmåltid, som giver energi til resten af arbejdsdagen. Vi leverer både til store og små firmaer, dog mindst 15 kuverter.

Vi leverer frokostordning til mange kunder i Østjylland: herunder til: Randers, Djursland, Hobro, Hadsten, Hadsund, Mariager og Hammel m.v.

Frokostordning erhverv i Randers
Kontakt os for at høre mere om vores

Frokostordning