Totalløsning

til din fest

Hold stressen nede, lad os stå for (næsten) alt til din

Festarrangør

Står du og mangler hjælp til din næste fest? Forberedelserne til en fest kan være uoverskuelige og stressende. Hos Madxpressen kan vi, som festarrangør, både sørge for lækker mad, hyggelige lokaler og endda oppyntningen til din fest, så du slipper for stress og jag, og blot kan nyde tiden med dine gæster.

Vi kommer ud til dig og snakker om dine ønsker til arrangementet. Vi har ingen pakkeløsninger, fordi vi ønsker at lave en skræddersyet løsning til dig, som er tilpasset netop dine ønsker og behov. Vi kan være behjælpelige med at planlægge alle typer af arrangementer, f.eks. fødselsdag, konfirmation og bryllup.
Med en totalløsning til fest fra Madxpressen i Randers, sørger vi for at der er styr på det hele, så du ikke skal løfte en finger. Vi leverer maden, lokalerne, pynt, borddekorationer, blomster og diverse maskiner som fadølsanlæg, popcornmaskine, slush-icemaskine eller hvad man ellers kunne drømme om – vi leverer alt undtagen musik.

Hos Madxpressen er vores kunders ønsker og behov altid i fokus og vi lægger stor vægt på god kommunikation, så du kan være tryg ved at overlade alle forberedelserne til din fest til os.
Vi ønsker at gøre lidt ekstra for at skabe den bedste fest for vores kunder, derfor bestræber vi os på at lave arrangementet så personligt som muligt. Alt efter dine ønsker, forsøger vi at sætte et personlige præg, som kan være med til at gøre festen til netop din fest. Det kan være alt muligt, inklusivt temafester, f.eks. fra ’streetfood’ agtige anretninger med stationer til fine anretninger.

Nyd din fest uden stress

Vi tilbyder totalløsning til din fest, hvad enten det er:

  • Fødselsdag
  • Konfirmation
  • Bryllup
  • Jubilæum
  • Julefrokost
  • Firmafest
  • Reception
  • Barnedåb
  • Eller andre arrangementer

Med en totalløsning til fest sørger vi, som festarrangør for alt fra start til slut. Vi søger for maden, klargøring af lokaler med pynt og borddekorationer samt oprydning og rengøring efter festen. Vi sørger for det hele, så du ikke skal bekymre dig om andet end at nyde festen sammen med dine gæster. Vi skræddersyer altid en totalløsning efter jeres ønsker og budget. Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre mere eller book et møde her.

Vi leverer til mange kunder i Østjylland: herunder til: Randers, Djursland, Hobro, Hadsten, Hadsund, Mariager og Hammel m.v.